نوعی پلو. طرز تهیه آن بدینگونه است که گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن، قیمه را میریزند و چون قیمه سرخ شود آب در آن ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که به روغن آمد آن را در لای پلو گذارند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو. طرز تهیه آن بدینگونه است که گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن، قیمه را میریزند و چون قیمه سرخ شود آب در آن ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که به روغن آمد آن را در لای پلو گذارند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو و طرز تهیۀ آن بدین گونه است که چلو را پخته و ادویه زده، روغن بر رویش نمیدهند و همان قدر که باید به رویش داد در قورمه می ریزند و آب قورمه را به رویش می ریزند. طریق قورمه این است: بقدری که باید روغن در پلو ریزند در دیگ سنگی می ریزند و پیاز هم میریزند تا سرخ شود، بعد از سرخ شدن پیاز گوشت قورمه را داخل کنند و بقدری که با آن بجوشد آب می کنند. وقتی که بخوردش رفت و بروغن آمد پلو را کشیده گوشت یخنی را لای آن میگذارند و روغن همان قورمه را عوض روغن در توی دوری میریزند اگر بخواهند گوشت که نیم پز شد نخود و لپه هم می ریزند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو و طرز تهیۀ آن بدین گونه است که چلو را پخته و ادویه زده، روغن بر رویش نمیدهند و همان قدر که باید به رویش داد در قورمه می ریزند و آب قورمه را به رویش می ریزند. طریق قورمه این است: بقدری که باید روغن در پلو ریزند در دیگ سنگی می ریزند و پیاز هم میریزند تا سرخ شود، بعد از سرخ شدن پیاز گوشت قورمه را داخل کنند و بقدری که با آن بجوشد آب می کنند. وقتی که بخوردش رفت و بروغن آمد پلو را کشیده گوشت یخنی را لای آن میگذارند و روغن همان قورمه را عوض روغن در توی دوری میریزند اگر بخواهند گوشت که نیم پز شد نخود و لپه هم می ریزند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
قرمه پلو بنگرید به قرمه پلو نوعی پلو. طرز تهیه: چلو را پخته و ادویه زده روغن بر رویش نمی دهند و همان قدر که برویش داد در قورمه می ریزند و آب غوره بررویش می ریزند. طریق قورمه این است: بقدری که باید روغن در پلو ریزند در دیگ سنگی می ریزند و پیاز هم می ریزند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن پیاز گوشت قورمه را داخل کنند و بقدری که با آن بجوشد آب می کنند. وقتی که بخوردش رفت و بروغن آمد پلو را کشیده گوشت یخنی را لای آن می گذارند و روغن همان قورمه را عوض روغن در توی دوری می ریزند. اگر بخواهند گوشت که نیم پز شد نخود و لپه هم می ریزند
قرمه پلو بنگرید به قرمه پلو نوعی پلو. طرز تهیه: چلو را پخته و ادویه زده روغن بر رویش نمی دهند و همان قدر که برویش داد در قورمه می ریزند و آب غوره بررویش می ریزند. طریق قورمه این است: بقدری که باید روغن در پلو ریزند در دیگ سنگی می ریزند و پیاز هم می ریزند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن پیاز گوشت قورمه را داخل کنند و بقدری که با آن بجوشد آب می کنند. وقتی که بخوردش رفت و بروغن آمد پلو را کشیده گوشت یخنی را لای آن می گذارند و روغن همان قورمه را عوض روغن در توی دوری می ریزند. اگر بخواهند گوشت که نیم پز شد نخود و لپه هم می ریزند